Stadsprins(es) van Geldrop

Stadsprins John d’n Urste zwaait dit jaar de scepter bij ’t Stadsprinscomité Geldrop - Op zaterdag 16 februari is op het Prinsenbal de nieuwe dorstlustige hoogheid aangekondigd. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Mark en hofdames Lisa & Amy.

In een druk bezochte residentie van het Stadsprinscomité, feestlocatie Hoog & Droog, heeft afgelopen zaterdag Stadsprins John d’n Urste het podium mogen betreden. Op deze avond, vooraf gegaan door een spannende opkomst met live drums in water, is de nieuwe dorstlustige hoogheid voorgesteld aan het publiek en gehuldigd. Stadsprins John gaat dit jaar, samen met zijn adjudant Mark en zijn twee hofdames Lisa & Amy voorop in de polonaise.

John is een bekende voor velen, met name door zijn vrijwilligersbijdrage bij Wijkvereniging Den Akert. Hij is daar 1x keer per jaar de goedheiligman, heeft ruim 10 jaar mee gedaan met het bouwen van de carnavalswagen en heeft jaarlijks meegelopen in de optocht. Daar waar hij dacht, dat zijn laatste optreden als ‘dansmarietje’ niet meer overschreden kon worden, blijkt dat dit als Stadsprins van het Lappegat toch gaat gebeuren. Daarom heeft hij dit jaar ook gekozen voor zijn leus; "Van alles is ie al gewist, maar als Stadsprins wordt het pas echt fist!" John is geboren en getogen in Geldrop, getrouwd met Hetty en heeft 2 kinderen Maikel en Amy. John vindt het heerlijk om te wandelen met zijn hond, springt graag op de fiets en is dol op de camping in Zeeland. Daarom is zijn medaille, uitnodiging, logo etc in het teken van deze hobby.

Hij voelt zich zeer vereerd dat hij zich Stadsprins van ’t Lappegat mag noemen en zal zijn uiterste best doen om het een groot succes te maken. Zijn gevolg bestaat uit kameraad, Adjudant Mark Mennen en zijn hofdames Amy (dochter van John) en Lisa (dochter van Mark). Dit mooie viertal zal het komende jaar de carnaval weer vertegenwoordigen in Geldrop-Mierlo en omgeving.

ONZE RESIDENTIE
Hoog & Droog Geldrop
WC Coevering 32A
5665 GA Geldrop
www.hoogendroog.com
info@hoogendroog.com

Design & realisatie mogelijk gemaakt door Hoog & Droog